2
Het Webdesign Team

Onze klanten zitten, nu nog, voornamelijk in reis- en kunst kringen.

Wij produceren ook op 'no-cure-no-pay' basis websites voor mensen waarvan wij het belangrijk vinden dat er over hen wordt gepubliceerd en aanwezig zijn in de digitale wereld, want tegenwoordig is het toch zo dat wanneer je niet gevonden wordt op het internet, je niet bestaat.


Zoals bijvoorbeeld de website (in wording) voor Flip Fermin, een zeer getalenteerde kunstenaar die veel prachtig werk heeft gemaakt, maar tijdens zijn leven in commecie‘le zin niet genoeg succes heeft gehad.
Zijn vrienden zijn onlangs bij elkaar gekomen en hebben het initiatief genomen om gezamenlijk zijn werk Žn zijn leven, onder de aandacht van een groter publiek te brengen..
Jan Erik Visser verwerkt al sinds 1986 zijn huisvuil tot autonome kunstwerken. Bijna niemand herkent in de robuust geconstrueerde beelden, het mengsel van krantenpapier, folders, anorganisch huisvuil en gietwas, dat dekunstenaar op ambachtelijke wijze bereidde. Hij bouwr daarbij voort op het principe van hergebruik, maar recycling is niet een op zichzelf staand doel of dogma. Zijn materiaalkeuze ziet hij ook als een metafoor voor het "menselijk onvermogen ergens iets wezenlijk van te begrijpen".
Julia van Verschuer (16 mei 1926) groeide op in haar geboorteplaats Plasmolen, een klein plaatsje in Noord-Limburg, in het Rijk van Nijmegen, waar het landgoed van haar grootouders lag. De natuurschoon van dit landgoed heeft een grote invloed op haar gehad. De Tweede Wereldoorlog verwoestte echter het grootste deel van het landgoed. Na deze oorlog volgde zij een beeldhouwopleiding aan de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. Naast beeldhouwwerken heeft zij ook grafisch werk, tekeningen, penningen en ontwerpen voor keramiek gemaakt. In Zaandam, Breda, Den Ham, Nijkerk en Beesd zijn beelden van haar in de openbare ruimte te zien.
(Aan deze site wordt nog gewerkt).
Erik Thorn Leeson (1 sept. 1927 - 4 sept. 1970) Grafisch kunstenaar
Op de Rijksakademie voor Beeldende Kunst in Amsterdam won hij, op 20-jarige leeftijd in 1948 de Prix de Rome: Grafische Kunst - Zilver, met de gravure 'Joris en de Draak' en in 1952 de Prix de Rome: Grafische Kunst - Goud, met de kopergravure 'Pan en Syrinx'. Deze gravure was zelfs niet helemaal af.
(Aan deze site wordt nog gewerkt).
Flip Fermin (1947 - 1994) Striptekenaar
Na zijn studie aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, kwam Flip Fermin in contact met de tekenaars Joost Swarte en Peter Pontiac, medewerkers van het stripblad 'Tante Leny Presenteert'. Hoewel hij zwaar be•nvloed werd door de underground comics en de klassieke krantenstrip publiceerde hij slechts een paar strips in jeugdbladen (Mickey Maandblad en Jippo). Hij was redacteur van het tijdschrift 'Inkt'. Daarnaast verschenen zijn illustraties en een korte strip in de Bussumse Courant en in 'Tante Leny Presenteert'.
(Website en boekpublicatie in voorbereiding.).