1
Het Webdesign Team

Een website moet communiceren.

Ons motto is:
Eenvoud en Helderheid.
Dat wil zeggen: zo weinig mogelijk 'toeters en bellen', intuitieve navigatie en een volledige functionaliteit op alle browsers... én goed gevonden worden.

Het team bestaat uit:

Menno Meegens,
webdesigner.

Wouter Thorn Leeson,
webdesigner en fotograaf.

Gerry van der Linden,
copywriter.
Voor meer info stuur een mail naar:
Het Webdesign Team


De Academische Opleidingsschool Amsterdam (AcOA), is een samenwerkingsverband van het Montessori College Oost (MCO), het Montessori Lyceum Amsterdam (MLA), de Open Schoolgemeenschap Bijlmer (OSB), het Spinoza Lyceum (SL), de Hogeschool van Amsterdam HvH domein O&O, de Academie voor Lichamelijke Opvoeding(ALO), de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten(AHK)Êen de Interfacultaire Lerarenopleidingen (ILO) van de Universiteit van Amsterdam.
Ontwerp: M. Meegens   Database: Thorn Leeson
Website in ontwikkeling.Website en Database.
Bernard Asselbergs is de jongste zoon van Wilhelmus Johannes Maria Antonius Asselbergs, beter bekend onder zijn pseudoniem Anton van Duinkerken. Van Duinkerken was een bekend Nederlands dichter, essayist, redenaar en literatuurhistoricus, die leefde en werkte in het tijdsgewricht waarin de macht en het onvoorwaardelijke geloof aan de katholieke kerk op een keerpunt was gekomen. Zijn omvangrijk euvre is door Bernard Asselbergs verzameld en hij is in staat geweest om, mede vanuit zijn unieke positie als gezinslid, het werk van zijn vader te plaatsen in de toendertijdse context.
De kunstschilder Martin Monnickendam kreeg zijn opleiding aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunst waar Auguste AllebéŽ, Nicolaas van der Waay en Carl Dake tot zijn leermeesters behoorden. Hij woonde en werkte in Amsterdam. De tijdens zijn leven zo gevierde kunstenaar koos als onderwerpen vaak Amsterdamse taferelen en stadsgezichten, zijn oeuvre is dan ook nauw verbonden met de hoofdstad. Daardoor geeft het een uniek beeld van het rijk geschakeerde culturele en religieuze leven in de eerste helft van de twintigste eeuw.
Anneke Kuyper is één van de weinige grafische talenten in Nederland, die met grote toewijding aan het vak de oude tradities tot uitdrukking brengt in haar prenten. Reeds tijdens haar opleiding aan de Academie St. Joost te Breda specialiseerde zij zich in de oude techniek van het kopergraveren. Later legde zij zich tevens toe op de etskunst en recent verdiepte zij zich in de schilder- en tekentechniek van de oude meesters met een reeks gevoelige schilderijen en pastels als resultaat.